Gyakran ismételt kérdések

Mik az általános szabályai a kiállításnak?

A kiállítás területére TILOS bevinni ételt, italt, fegyvert, szúró és vágóeszközt, valamint bármilyen tárgyat, melyek a látogatók, a dolgozók, illetve a kiállított tárgyak épségét veszélyeztetik.

Hol tudok jegyet váltani?

Jegyet a helyszíni jegypénztárban, illetve IDE kattintva a JEGY.HU online felületén tud vásárolni.

Érdemes elővételben jegyet váltanom?

A nagy érdeklődésre való tekintetel a helyszínen hosszabb sorbanállásra kell számítani. Ennek elkerülése érdekében érdemes online megváltani jegyüket, melyet sorbanállás nélkül tudnak felhasználni a helyszínen.

A megvásárolt jegyem időpontját tudom módosítani?

A jegy az azon szereplő időpontra szól, melyet cserélni, illetve más időpontban beváltani nem lehetséges. Amennyiben nem biztos az érkezés időpontjában, úgy javasoljuk az Ajándékjegy megváltását, melyet bármikor felhasználhat.

Kerekesszékkel vagy babakocsival érkezem. Megtehetem?

Kiállításunk teljes mértékben akadálymentesített, így kerekeszsékes látogatóink zavartalanul érkezhetnek. Babakocsit a tárlatra bevinni tilos, ezért kérjük a szülőket, így készüljenek.

SZÉP kártyát elfogadnak?

SZÉP kártyás és Erzsébet kártyás fizetésre nincs lehetőség. A helyszínen készpénzzel és bankkártyával tudják megváltani belépőjüket.

Online felületen óránként tudok jegyet venni. A kiállításon is csak egy órát tartózkodhatok?

Online jegyváltás esetén a feltüntetett időpontot követő fél órában tudjuk beengedni a látogatókat, azonban a kiállítótérben bármeddig bent lehet tartózkodni.

Ételt, italt fogyaszthatok a kiállításon?

A kiállítás területén szigorúan tilos ételt és italt fogyasztani.

Készíthetek fotókat a kiállításon?

A fotózás megengedett a kiallítás egész területén.

A VR rész használata benne van a belépöjegy árában?

A VR gépek / játékok használata nincs benne a belépöjegyek árában. A VR Galaxy jatékparkja 2000 FT / játék( kb 5 perc / játék )  áron külön fizetendö.

Hol parkolhatok?

Az ETELE PLAZA parkolójában az elsö három óra ingyenes.

Van ruhatár?

A kiállításra kabátot és táskát bevinni tilos, így a ruhatár használata kötelező. Az ETELE Plaza ruhatára a -1 szinten a Mister Minit üzlet mellett található. 

Kiállítás meghosszabbítása / nyári nyitvatartás.

Tisztelt látogatóink !

 

Örömmel jelentjük, hogy a kiállítás Június 20 -tól Július 03-ig meghosszabbításra kerül, azonban az eddigi nyitvatartás változni fog és csak péntek – szombat -vasárnapi napokon leszünk látogathatóak.

Várjuk Önöket Június 25-25-26 és Július 1-2-3 -án.

 

Üdvözlettel:

Robotkiállítás csapata