Az iskolai tanórákon tanórákon a diákok leginkább könyvekből, szöveges anyagokból és képekből tanulnak. Tapasztalataink szerint az érdeklődés felkeltésére a legjobb módszer, ha a diákok testközelbe kerülnek a tanult ismereteikkel és saját maguk bővíthetik tudásukat a látottak alapján interaktív módon. Kiállításunkon a Neumann Társasággal együttműködve felkészült hallgatók és személyzet várja az érkező csoportokat, akik minden kérdésre készséggel válaszolnak, így varázsolva a kiállítást egy élő digitális kultúra és a jövő világát bemutató tanórává.

INTERAKTÍV a jövő világát bemutató Digitális kultúra óra a kiállításon

Szeretettel várjuk az iskolás csoportok jelentkezését, akik számára egy különleges ajánlattal készültünk. Legalább 10 fős diákcsoport esetén 1990 Ft-os jegyáron tekinthetik meg a tanulók az egyedülálló tárlatot, továbbá minden 10.-dik diákjegy mellé 1 darab ingyenes kisérőjegyet biztosítunk a pedagógusok részére.

Vegye fel velünk

a kapcsolatot

Kiállítás meghosszabbítása / nyári nyitvatartás.

Tisztelt látogatóink !

 

Örömmel jelentjük, hogy a kiállítás Június 20 -tól Július 03-ig meghosszabbításra kerül, azonban az eddigi nyitvatartás változni fog és csak péntek – szombat -vasárnapi napokon leszünk látogathatóak.

Várjuk Önöket Június 25-25-26 és Július 1-2-3 -án.

 

Üdvözlettel:

Robotkiállítás csapata